Nieuws

Garnaalvisser in ijs

Naar jaarlijkse traditie vonden in Oostduinkerke de garnaalfeesten plaats. Een sfeervol weekend met folklore, ambachten, een zeewijding, straattheater en de grote garnaalstoet. De kunstenaars van Sculpture Events Europe kwamen er ter plaatse een garnaalvisser te paard uit een grote blok ijs beeldhouwen. Een garnaal zat verborgen in het ijs en iedereen mocht raden hoe lang het zou duren vooraleer de garnaal uit het ijs zou vallen. Een topactiviteit die veel bewondering en aandacht kreeg!
Garnaalvisser in ijs

Kunstwerk Rodin in chocolade

De Denker van de Franse beeldhouwer Auguste Rodin wordt 136 jaar na zijn originele creatie nagemaakt in chocolade. Zo'n 250 kg chocolade was er nodig om een realistische weergave te kunnen maken van dit standbeeld, niet uit brons deze keer maar uit chocolade!
Kunstwerk Rodin in chocolade

Husky winterbar langer open wegens succes!

De pop-upbar zou oorspronkelijk maar twee maanden open zijn, van begin december tot eind januari, maar nu komt februari daar ook bij. Gezien het grote succes hebben we de toestemming gekregen om de pop-up ijsbar een maand langer open te houden. Het laatste weekend van februari hebben we een préparty gepland voor Kuurne-Brussel-Kuurne, en op de afsluitzaterdag hebben we een stevige line-up. Burgemeester Francis Benoit zal zelfs plaatjes draaien als afsluiter!
Husky winterbar langer open wegens succes!

Frisse start voor Husky Bar

De Husky Bar in Kuurne is op 1 december geopend voor het grote publiek. De pop-up zat stampvol. Blikvanger is de ijsbar met de ijsglaasjes. Zowel de toog en de stoelen als de tafels zijn volledig uit ijs gemaakt door Sculpture Events Europe.
Frisse start voor Husky Bar

GERT VERHULST LAAT BV'S GEKKE DINGEN DOEN

Hoe laat je een groot ijsblok smelten in zo weinig mogelijk tijd? Hoe schilder je een paard terwijl je paardrijdt? Of hoe vul je een eierdopje met zo veel mogelijk tranen? Het zijn maar enkele van de bizarre opdrachten die Studio 100-baas Gert Verhulst dit najaar afvuurt op zijn vijfkoppig panel. In een gloednieuw programma bij VTM gaat hij op zoek naar 'Het Grootste Licht'. Sculpture Events Europe heeft de ijsblok en de ontploffing van het ijs verzorgd. Een echte uitdaging!
GERT VERHULST LAAT BV'S GEKKE DINGEN DOEN

Atomium, basiliek en jubelpark in chocolade

De basiliek van Koekelberg, het Atomium of de Cinquantenaire in chocolade? Het klinkt als een geweldig zoete droom en in oktober werd die op kleine schaal ook verwezenlijkt. De meester-chocolatiers van Sculpture Events Europe stelden hun bijzondere sculpturen voor in het chocolademuseum in Koekelberg. De basiliek is 1 meter breed, 1,6 meter lang, 1,2 meter hoog en bevat liefst 265 kilo chocolade. Het bijzondere evenement werd gehouden in het kader van de 1ste verjaardag van het chocolademuseum
Atomium, basiliek en jubelpark in chocolade

Nieuw: permanente ijsbar

Vanaf nu zorgt Sculpture Events Europe ook voor uw permanente ijsbar! Een vriescontainer wordt omgetoverd tot een volledig afgewerkt ijsschouwspel met ijsbar, ijsmuren, ijsstoeltjes- en tafels, ijssculpturen naar wens, ... Toeschouwers kunnen de ijsbar betreden en er een drankje nuttigen uit onze ijsglazen. Tip: vergeet je handschoenen niet. Voor meer info en prijzen, geef ons een seintje!
Nieuw: permanente ijsbar

Zandsculpturen in De Panne

Afgelopen zomer zorgde De Panne voor een leuk weekend voor het hele gezin! Met animaties, de grootste ravotzandberg, speelstrand voor de allerkleinsten, knutselen met zand en onze workshop zandsculpturen. Dat allemaal met de voetjes in het zand…
Zandsculpturen in De Panne

Bosta: Ice & Fire show

In juni mocht Sculpture Events Europe voor de firma Bosta een grootse ice & fire show verzorgen. Tijdens het sculpturen van een feniks in ijs kon het publiek genieten van een hapje en een drankje. Nadien volgde een spectaculaire vuurshow. De reacties waren zeer enthousiast! Foto: Stijn Vandenbussche
Bosta: Ice & Fire show

Referenties

Sculpture Events Europe heeft reeds vele realisaties op zijn naam staan. Sculpturen binnen de vier disciplines - ijs, chocolade, zand en fruit - worden al jaren gemaakt voor evenementen, bedrijfsfeestjes, mediakanalen en private personen --- Nood aan meer info? Neem een kijkje bij onze activiteiten of neem vrijblijvend contact op --- Enkele van onze referenties: Walt Disney Parijs, Rolling Stones, Leonard Cohen, Cirque du soleil, Prince Albert van Monaco, Justine Henin, Ozark Henry, ...
Referenties

©Sculpture Events Europe 2021

TNT - Tallieu & Tallieu